Vybarvený běh se letos nepoběží

KROMĚŘÍŽ – Špatnou zprávu pro účastníky i fanoušky Vybarveného běhu přinesla kroměřížská radnice. Oblíbená akce se letos ruší. Ani další uvolňování v souvislosti s covid-19 totiž podle vedení města nezajistí její zdárný průběh.

„Když jsme v polovině dubna oznámili náhradní srpnový termín, věřili jsme, že Vybarveným během oslavíme návrat do běžného života. Ani současná vlna uvolňování nám bohužel tuto naději a pořadatelskou jistotu nedala,“ poznamenal starosta Kroměříže Jaroslav Němec.

Pořadatelé původně zvažovali, že by start běžců probíhal v několika vlnách, aby se tak vyhovělo vládním požadavkům na maximální počet osob na jednom místě. Co by ale ovlivnit nešlo, je množství lidí, kteří by navštívili doprovodné akce.

Pátý ročník Vybarveného běhu se proto uskuteční až 5. června 2021. Pořadatelé ale už teď oznámili hudební hvězdy, které akci doplní.

„V termínu 5. června 2021 se nám podařilo zajistit jak kapelu Tata Bojs, tak i Barboru Polákovou. A aby ani letošní rok nevyšel úplně naprázdno, Vybarvený běh si symbolicky připomeneme v pátek 14. srpna malým koncertem skupiny The Atavists,“ prozradila spolupořadatelka projektu Marcela Nehodová.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná