Můžete se registrovat na běh, po kterém budete hrát všemi barvami

KROMĚŘÍŽ – Možná nejšílenější sportovní podnik na Kroměřížsku proběhne sice až v létě, už teď se ale na Vybarvený běh můžete registrovat. Má to svoje výhody – třeba tu, že za startovné zaplatíte méně, než kdybyste se přihlásili později.

„Zájemci o aktivní účast by si měli s registrací pospíšit, aby měli zajištěné místo na startu i výhodnou cenu startovacího balíčku,“ uvedla Marcela Nehodová z odboru kultury a cestovního ruchu radnice v Kroměříži.

Letošní ročník proběhne 13. června a jako vždy v něm nepůjde o žádné mimořádné sportovní výkony, ale o zábavu a radost z pohybu. Ceny jsou ostatně nachystány například pro ty závodníky, kteří budou mít nejoriginálnější výstroj, budou nejlépe zmalovaní nebo nejšílenější.

„Vybarvený běh vznikl v roce 2016 jako součást letní turistické sezony. Trasa ulicemi města měří zhruba 4,5 kilometru. Běžci na pěti barevných zónách probíhají záplavou práškových barev a čelí nejrůznějším nástrahám v podobě proudů vody, záplavy bublin či překážek z nafouknutých balonků,“ dodala Šárka Kučerová z kroměřížské radnice.

Registrační formuláře najdou zájemci na webové adrese vybarvenybeh.cz.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná