Boj kapel o promo za čtvrt milionu začal. Hlasujte pro Objev roku Radia Haná

Je to ve vašich rukou! Právě odstartovalo hlasování, ve kterém můžete pomoci mladým kapelám otevřít dveře do světa šoubyznysu. Začalo hlasování veřejnosti v soutěži Objev roku Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky.

Vítězka loňského ročníku Týna Mrázková vydává v těchto dnech svůj první singl, který vznikl právě díky její účasti v soutěži. Foto: archiv

Soutěž má v Olomouckém kraji tradici a začínající kapely v ní usilují o unikátní promo balík v hodnotě 250000 korun, ve kterém je například nahrávání radio singlu v profesionálním studiu TA Musica v Zábřeze nebo natáčení videoklipu. Není nic jednoduššího než si vybrat kapelu, která vás okouzlila, a kliknutím ji popostrčit na cestu za slávou. 

Hlasování trvá do konce dubna na webu ZDE na webu Radia Haná.

"Projeďte hudební ukázky, vyberte si z nabídky favority a své hlasy pošlete klidně několika začínajícím hvězdám. Pro každou kapelu můžete ovšem hlasovat pouze jednou," vysvětluje pravidla programový ředitel Radia Haná Marek Berger.

Výsledky hlasování určí šest semifinalistů, ze kterých odborná porota vybere tři finalisty. „Ti se 19. května představí naživo v legendárním olomouckém klubu Bounty Rock Café, kde vybereme absolutního vítěze,“ doplnil jeden z porotců, hudební producent Daniel Kašpar.  




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná