Lobster ovládne sever Itálie. Restaurace představuje nové menu

Představujeme vám naše nové menu. Tentokrát zavítáme na sever Itálie do Lombardie, kraje mnoha horských jezer, alpských velikánů, města gastronomie a módy Milana i domova originálních sýrů, uzenin a vína.

Na rozdíl od jiných italských regionů najdete v lombardské kuchyni méně olivového oleje a těstovin, místní raději používají rýži a máslo. Právě tyto suroviny tvoří základ ikonického pokrmu risotto alla milanese, které najdete v našem novém menu.

Nechybí ani klasické ossobuco alla milanese – dlouze tažená telecí kližka s kusem morkové kosti, plněné těstoviny nebo výběr místních specialit – milánský salám, sušená vepřová klobása, nebo sýry ubriaco a stelvio. Nabídku doplňuje trojice vín – šumivé Berlucchi z oblasti Franciacorta, bílé Lugano Catuliano a červené Mille 1 z vinařství Pratello z oblasti jezera Lago di Garda.

Přijďte ochutnat i další typická jídla z Lombardie, těšíme se na vás.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná