Sazka v našem kraji za pět let udělala milionáře z desítek lidí. Výherce z Kroměříže získal téměř 30 miliónů

Sazka změnila v posledních pěti letech život desítkám lidí v našem kraji. Jen v milionáře zde za tu dobu proměnila 62 lidí, kteří dohromady vyhráli 352 547 177 korun. Nejčastěji ve Sportce, Eurojackpotu, Šanci milion nebo Šťastných deset. Největší částku, 92 357 031 korun, si v tomto období odnesl v roce 2018 sázející, který vsadil Sportku v jedné z prodejen tabáku na Uherskohradišťsku. Loni se rovněž z velké částky 29 743 421 korun radoval sázející na Kroměřížsku. Na toho se usmálo štěstí také ve Sportce, na kterou vyplnil sázenku za 220 korun v prodejně tabáku.

Sazka každý den stvoří jednoho milionáře. Foto: archiv

"Loni se nám podařilo takřka nemožné, v průměru jsme každý den vytvořili alespoň jednoho milionáře. A pokračujeme i letos. Jen ve Zlínském kraji jsme od začátku roku udělali milionáře z devíti lidí. Zatím největší letošní částku, 13 533 414 milionů korun, vyhrál sázející, jenž vsadil na čerpací stanici v krajském městě sázenku za 220 korun a trefil jackpot,“ říká mluvčí Sazky Pavla Hobíková.

Změnit tento počet by mohlo podle ní právě Milionové léto Sporty, které přineslo prvního milionáře 2. června a potrvá až do poslední losování v pátek 4. srpna. V rámci něj se ve Sportce hraje kromě Superjackpotu i o desetkrát jeden milion korun navíc. Losuje se každý pátek po dobu deseti týdnů a sázejícím stačí vsadit plný tiket Sportky. Tím se dostanou do hry o milionovou prémii.

Stovky kol pro dětské domovy

„To přinese deset zaručených milionářů. Už v loňském roce jsme rozdali několik stovek kol do dětských domovů napříč Českou republikou, za každého milionáře jedno. A letos v rozdávání kol těm, kteří neměli tolik štěstí, pokračujeme. Podpora cyklistiky a sportu celkově je jedním ze základních pilířů Sazky,“ doplňuje Hobíková.

Česká loterijní jednička generuje historicky největší počet milionářů v legendární hře Sportka. Naopak největší sumy peněz podle Sazky lidé vyhrávají v Eurojackpotu.







INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná