Na Hané hrají o 106. Rádio potvrdilo první příčku v poslechovosti

Sto šest tisíc posluchačů si každý týden naladí Radio Haná. To ukazují nové výsledky měření poslechovosti agentury STEM/MARK -MEDIAN za uplynulý půlrok. Jediné regionální rádio v Olomouckém kraji baví své posluchače už 30 let a tradičně si svou elitní pozici v poslechovosti udržuje i v konkurenci celoplošných rádií.

„Tady jsme doma, jsme vaše rádio a vy nás posloucháte o 106. Máme tedy 106 tisíc posluchačů týdně. Je to krásný výsledek a velký závazek. A přímo na Olomoucku máme nejvyšší poslechovost ze všech rádií, která lze v okrese naladit. 40 tisíc posluchačů týdně. Toho si velice vážíme a dává to naší práci smysl,” děkuje posluchačům vedoucí programu Radia Haná Marek Berger.

Rádio Haná hraje prověřenou hudbu 80. a 90. let a hity nového milénia. Pro posluchače sleduje aktuální dění, zároveň vytváří nový originální obsah vysílání. „Velmi nás těší, že se lidem líbí hudba, kterou pro ně každý den mícháme, a pořady a aktuální zprávy, které každý den rádi připravujeme. Je to pro nás povzbuzení, že děláme svou práci správně,“ vzkazuje posluchačům ředitel rádia David Foretník.

Haná letos spustila už třetí program

Na Radiu Haná se kloubí tradice s inovací. Jeho hlavní program vysílá již 30 let, v roce 2008 se k němu připojil rockový program SkyRock a letos vznikl nový program, který cílí na mladé publikum v regionu Radio Metropole. „Náklonnost posluchačů je pro nás velkou inspirací. I proto jsme letos spustili nový, již třetí program – Radio Metropole. V Olomouci a okolí si ho lidé naladí na vlně 92 FM a uslyší na něm svěží hudební mixy a aktuality z města,” dodává Marek Berger.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná