Nevíte, co pod stromeček? Řešení najdete v muzeu

KROMĚŘÍŽ – Pokud stále nevíte, co nadělit svým blízkým pod stromeček, možná vám trn z paty vytrhne Muzeum Kroměřížska. To totiž letos poprvé začalo nabízet k prodeji dárkové poukazy, které lidem umožní jednorázový bezplatný vstup do všech budov a expozic, které kroměřížské muzeum spravuje.

Vánoční pohled odkazuje na obnovený jarmark v Rymicích. Foto: red

„Nápad, abychom vydali poukazy, které by opravňovaly obdarovaného ke vstupu zdarma, vzešel od našeho návštěvníka. Proto věřím, že obyvatelé Kroměříže i blízkého okolí tuto nabídku uvítají,“ uvedla Martina Miláčková, ředitelka Muzea Kroměřížska.

Kromě samotných poukazů mohou teď lidé v muzeu objevit i další zajímavé tipy na nákup. V rámci adventního programu jsou k mání například historické pohledy na starou Kroměříž.

Obnovený dvůr

„Letošní novinkou je také jarmark v Rymicích v areálu historických budov bývalého panského hospodářského dvora, který jsme zpřístupnili po náročné revitalizaci. Regionální výrobci nabídnou zajímavé rukodělné výrobky. Občerstvení je zajištěno a děti se mohou těšit na vánoční tvoření,“ dodala Miláčková. Jarmark se uskuteční za každého počasí, a to 10. prosince od 10 do 14 hodin.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná