Plesová událost regionu se blíží. Kroměřížský ples láká na hvězdná jména

Kroměřížský Dům kultury zaplní 21. ledna významná plesová událost. Od devatenácti hodin až do brzkého rána můžete tančit a užívat si hvězdný večer. Vyrazte na Kroměřížský ples!

Hlavní hvězdou večera budou hitmakeři ze Šumperka, skupina O5 a Radeček. Foto: archiv

Happening s tématem RUM & ČOKOLÁDA rozezní Dům kultury už v sobotu. Na návštěvníky čeká hvězdná gastronomie, sladké čokoládové pokušení a více než 30 druhů rumů ve společnosti hvězdných osobností. Jednou z nich bude moderátorka akce Eva Decastelo, oblíbená herečka, modelka a moderátorka, která provede návštěvníky plesu celým večerem.

Abyste mohli rozvlnit boky a protančit střevíce, nesmí chybět také skvělá hudba, o kterou se postará kapela večera JAMR’S. Skupina zahraje songy od Stinga, Michaela Jacksona, Beatles, či kapely Toto. Převzaté hity ovšem neubírají na originalitě kapelního podání. Hudebním hostem večera bude se svým koncertem šumperská kapela O5 a Radeček, která vždy připraví nezapomenutelnou a originální show. Nebudou chybět hity jako Bra3, Vloupám se, Praha (Jedna holka), Sex ve sprše nebo Romantické smyčce.

Nebude chybět soutěž o ceny ani fotokoutek

A co by to bylo za bál bez soutěže o ceny? Organizátoři Kroměřížského plesu mysleli i na doprovodný program, do kterého právě soutěž o ceny, stejně jako fotokoutky či taneční vystoupení zaručeně patří. Tanečníci z TK Gradace Kroměříž předvedou taneční vystoupení formace Rebelové a také show standardních tanců, na plese se představí a své umění ukáží i krasojezdkyně sestry Vosičkovy. Kromě tanečního sálu s hlavním programem bude po celý večer ve foyer hrát i DJ a diskotéka Radia Haná.

Téma večera je jasné, a proto se hosté plesu mohou těšit na degustaci více než třiceti druhů rumů od značek jako je Plantation, Miracielo, či Appleton. Servírovat rumy a připravovat drinky bude tým z Klub Café bar Hulín i ambasador Kryštof Hordina, který je zároveň specialistou na koktejly Daiquiri. Nebo snad dáte přednost vysokojakostní čokoládě z Čokoládovny Troubelice?

Využijete příležitosti a strávíte příjemný sobotní večer (a noc) ve víru tance a v té nejlepší společnosti?




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná