Andělské dárečky nabízí surové kameny, šperky i možnost emočních terapií

Romana Kousalová se již více než dvacet let věnuje terapeutické práci s lidmi. Při emočních terapiích, výkladu karet i terapii pomocí ladiček pomáhá svým klientům vyrovnat se s emocemi, traumaty a zpracovat je. Vzhledem ke své práci s energiemi si ji k sobě přitáhly také léčivé kameny, vznikl tak nápad na založení eshopu, kde si kromě broušených kamenů a šperků, můžete vybrat i čakrové svíčky a mnoho dalšího.

Ametyst je především kámen duchovní čistoty a meditace. Patří do nejvyššího centra energie - do temene. Je to kámen spojující Nebe a Zemi, duši a duchovno. Foto: archiv Romany Kousalové

"Jsem ráda, že mohu lidem nabídnout možnost obklopit se léčivou energií všech drahých kamenů a pomoct jim a jejich cestě za harmoníí v duši i v prostoru ve kterém žijí," říká Romana Kousalová. Na stránkách najdete kromě broušených i surových kamenů také stříbrné šperky, svíčky, andělské dekorace i feng shui, které jsou dokonalými harmonizátory bytu i pracoviště. Jemně harmonizují energii prostoru a aktivně stimulují energii člověka. Jejich dokonalé vybroušení pomáhá zpřesnit myšlení, podporuje společenský život a kreativitu. Pomáhají zaktivovat temné kouty se stagnující energií, zavěšují se do středu temných chodeb, kde zlepšují tok energie. 

Kromě produktů na stránce andelskedarecky.cz, se můžete objednat také na emoční terapii. "Emoční terapie je proces, při kterém se dostáváte do svého nitra a zpracováváte emoce na úrovni vědomí i nevědomí. Tyto mnohdy již z dětství naprogramované emoce mohou souviset i s minulými životy. Terapie vás může vést několika různými cestami, ať už se jedná o vizualizaci, cítění nebo záblesky z nitra. Při sezení sestupujete hlouběji do nitra vaší duše. Při tomto procesu můžete pociťovat návrat ke svému mladšímu já, vybaví se vám situace, které dosud nemáte zpracovány a odpuštěny. Tyto nahromaděné emoce mohou být důvodem k nesouladu v různých spektrech vašeho života a díky jejich zpracování se dostáváte na vyšší úroveň vědomí," popisuje průběh terapie Romana Kousalová. K lepšímu soustředění pomáhá mít při terapii zavřené oči. 

Pokud máte o terapii zájem můžete se ozvat na tento email info@andelskedarecky.cz





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná