Kroměřížský ples přivítá kapelu Jelen a další skvělé hosty

Kroměřížský Dům kultury zaplní 20. ledna významná plesová událost. Od devatenácti hodin až do brzkého rána můžete tančit a užívat si hvězdný večer. Vyrazte na Kroměřížský ples!

„Milujeme bublinky“, to je všeříkající podtitul letošního ročníku Kroměřížského plesu, který se koná v sobotu 20. ledna 2024 a nabídne skvělé hudební a hvězdné hosty, tanec až do rána, výtečné občerstvení, další doprovodný program a samozřejmě také spoustu bublin a bublinek!

A na co všechno se můžete tedy těšit?

Večer započne svým vystoupením skvělá Tereza Balonová, kapela JAMR´S se postará o to, abyste v průběhu celého večera mohli rozvlnit boky a protančit střevíce na nestárnoucí hity hudebních velikánů a finále plesu obstará hlavní hudební host večera famózní kapela JELEN.

Nechat se okouzlit a třeba i inspirovat tanečními kroky můžete od mistrů parketu z TK Gradace Kroměříž, kteří nám předvedou nejen ukázky společenských tanců, ale zavzpomínáme s nimi i na chmelové brigády a první lásky v taneční formaci s názvem Starci na chmelu. Večerem nás provede půvabná moderátorka Veronika Petruchová.

Své štěstí můžete zkusit v tradiční soutěži o ceny, vzpomínky na sobotní večer si uchováte díky zážitkovému fotokoutku, čeká vás samozřejmě i bohaté občerstvení.

Kromě tanečního sálu s hlavním programem bude po celý večer ve foyer hrát i DJ a diskotéka Radia Haná.

 „Kroměřížský ples je tou nejlepší příležitostí, jak si užít příjemný večer s partnerem či partnerkou, nebo dokonce i s celou partou přátel. Nechte se unášet na vlnách skvělé zábavy, za doprovodu hvězdných hostů a užijte si příjemné chvíle ve výborné společnosti. Jsme rádi, že vám opět můžeme nabídnout to nejlepší, a to i díky podpoře všech partnerů, kteří tak umožnili tuto akci realizovat. Děkujeme.“ říká David Foretník, ředitel spolupořádajícího Radia Haná.

Kroměřížský ples  

20. 1. 2024 od 19.00 hod.

Dům kultury, Tovačovského 2828/22, 767 01, Kroměříž

www.kromerizskyples.cz




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná