Víme o všem, co vás zlobí a budeme to řešit, říká ANO v Kroměříži

KROMĚŘÍŽ – Komunální volby klepou na dveře a kroměřížské ANO slibuje, že má recept na to, jak problémy města vyřešit – od špatné infrastruktury, přes chybějící sportovní halu až po vysoké ceny energií. Začít chce třeba bezplatnou MHD.

„Už opravdu nemáme čas na to, abychom s Kroměříží experimentovali a hledali důvody, proč něco nejde," říká Tomáš Opatrný, který vede do voleb hnutí ANO v Kroměříži. Foto: FB

„Naše cíle stojí na dvou pilířích. Prvním jsou lidé, jejichž problémy musí začít někdo už konečně řešit. A pak je to sehraný tým těch, kteří za nás do voleb kandidují. Jsou mezi nimi špičkoví odborníci. Martin Bsonek vede sportovní klub, Vlaďka Vondráčková rozumí regionálnímu rozvoji a Jarka Slováková se specializuje na rodinu a sociální oblast. Honza Pšeja je zase profesionálem v oblasti IT,“ prozradil Tomáš Opatrný, lídr kroměřížské kandidátky ANO. 

Všechno jde, když se chce

Volebním hitem může být bezplatná doprava v MHD pro děti, studenty a seniory nad 65 let. Anaři slibují podstatně rozšířit fotovoltaické elektrárny, aby radnice, a tím pádem i občané, ušetřila za drahý provoz městských budov. Zlepšit se má také komunikace města s jeho obyvateli a životní prostředí. ANO má plán na rozvoj sociálních služeb s důrazem na seniory a rodiny s dětmi. Vzniknout má nový městský klub mládeže a konečně i sportovní hala.

„Už opravdu nemáme čas na to, abychom s Kroměříží experimentovali a hledali důvody, proč něco nejde. Všechno jde, když se chce, a nám se chce, protože chceme pro naše město i jeho obyvatele klidnější budoucnost,“ dodal Opatrný.




INZERCE


INZERCE
Chata Kouty
INZERCE
Radio Haná