REJ mění svou tvář

Sledovaný zpravodajský portál REJ.cz, který od roku 1999 přináší aktuální informace z našeho regionu, mění svou tvář. Tvůrci představují novou barevnost i grafické uspořádání. Jedná se už o několikátou letošní změnu, kdy se na Reji nově objevují například horoskopy na každý týden. Rej.cz si stále upevňuje pozici jednoho z nejsledovanějších zpravodajských webů v našem regionu. Uplynulý měsíc zavítalo na Kroměřížský Rej více než 3.000 návštěvníků. Počet zobrazení článků se pak přehoupl přes 11.000 za měsíc.

Takto vypadaly webové stránky Rej.cz od roku 2019 do současnosti. Foto: Rej

„Vedle jiných změn, které možná nejsou na první pohled tak patrné, si čtenáři jistě všimnou změny základní kolorace, kterou jsme posunuli ze zlato-černé na kombinaci svěží oranžové a tmavě modré,“ uvedl webmaster a tvůrce stránek Přemysl Ptáček. 

Kromě aktuálního zpravodajství a informací z kultury a sportu najdou čtenáři na Reji také oblíbené soutěže, jízdní řády, horoskopy nebo velmi využívaný "bleší trh". 

Zájemci se mohou přihlásit také k odběru novinek prostřednictvím newsletteru, každý týden takto dostává zprávy Reje přímo na svůj mail už přes třináct tisíc lidí. 

Rej má také svůj facebookový profil, díky kterému získáte online přehled o tom, co se právě děje ve vašem okolí. 

23 let nepřetržitého zpravodajství

Rej byl založen v Šumperku v roce 1999 jako jeden z prvních informačních portálů v ČR. V poslední době se rodina zpravodajských webů Rej.cz rozrostla o další regionální redakce, které informují obyvatele Prostějovska, Olomouce, Přerovska, Kroměřížska, Jesenicka nebo Moravskoslezského kraje.

Návštěvnost všech regionálních mutací rychle roste, například na Jesenicku nebo na Přerovsku počet čtenářů překročí každý den tisícovku, v Olomouci je denní návštěvnost ještě dvakrát vyšší. Největší sledovanost má Šumperský Rej, který navštíví denně přes pět tisíc lidí.


Kdo chce vědět, co se děje, ten musí číst zprávy Reje :)




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná