Z očí do očí. Město bude o parkovacích místech mluvit s občany

KROMĚŘÍŽ – Obyvatelé sídliště Zachar v Kroměříži se mohou setkat s vedením radnice a ve středu 30. listopadu s ním prodiskutovat záměr na zvýšení parkovacích míst v ulici Slovenského národního povstání. O týden později, ve středu 7. prosince, se uskuteční další veřejné fórum, kde se bude mluvit o novém hřišti v ulici Braunerova. Obě jednání proběhnou v zasedací místnosti radnice v 16:30.

Diskutovat se bude o počtu parkovacích míst.

„Záměrem nového vedení města je co nejvíce zapojovat občany do rozhodování o věcech, které se jich týkají. Proto pořádáme tato veřejná setkání, na kterých bude přítomen projektant i zástupci městského úřadu,“ dodal kroměřížský místostarosta Karel Holík.

Radnice chce v sídlišti navýšit počet parkovacích míst na více než šedesát – to je zhruba dvounásobek současného stavu. Tématem druhého veřejného jednání budou připravované novinky v Braunerově ulici.

„Město tam plánuje vybudovat nové dětské, workoutové a multifunkční hřiště pro malou kopanou, tenis či volejbal a také zázemí areálu,“ přiblížil záměr radnice její mluvčí Jan Vondrášek. 




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná