Víte co jsou to geopatogenní zóny a jaký vliv mohou mít na vaše zdraví?

Škodlivý vliv geopatogenních zón na lidský organizmus znaly podle dochovaných dokumentů všechny vyspělé civilizace. První zmínky jsou staré více než 4000 let a pocházejí z Číny. Jedná se o vyzařování energie ze zemského nitra a jako takové má při dlouhodobém působení na člověka neblahý vliv. Renáta Šimová má se škodlivostí geopatogenních zón vlastní zkušenost.

Foto: Ilustrační obrázek pixabay.com

Dlouhodobé působení těchto energií se většinou projeví onemocněním nejslabšího orgánu v lidském těle. Krátkodobý pobyt v těchto zónách způsobuje u citlivějších jedinců poruchy soustředění, nebo pocity stísněnosti i nevysvětlitelné únavy.

 „V lednu roku 2001 mi byla diagnostikována rakovina. Po dvou operacích, chemoterapiích a ozařování jsem začala hledat pomoc i jinde. Od jedné specialistky jsem se dozvěděla, že máme v ložnici, v místě mých zdravotních problémů, křížení geopatogenních zón a navíc zde působí technické záření a elektrosmog. Po potvrzení druhým specialistou jsem začala vážně uvažovat o tom, že to může být jedna z příčin mých zdravotních problémů. Začali jsme s mým partnerem hledat informace o této problematice a i když jich bylo v roce 2001 ještě velmi málo, potvrdilo se nám to,“ začíná své vyprávění Renáta Šimová.

Při jedné návštěvě Masarykova onkologického ústavu v Brně si paní Šimová uvědomila, kolika lidí se tato problematika týká. Vždyť k celkovému uzdravení je hlavně potřeba najít a odstranit příčinu problémů. A tak vznikla myšlenka najít něco, co by pomohlo řešit negativní působení geopatogenních zón, elektrosmogu a technického záření na člověka.

„Zaměřujeme se především na harmonizaci vnějšího a vnitřního prostředí člověka z hlediska různých typů záření, které na nás působí. Jdeme především cestou propagace této problematiky mezi širokou veřejnost a upozorňováním na možné zdravotní nebezpečí, což je v souladu s úkolem, který jsme dostali od společnosti ČEPES – Česká psychotronická společnost, jejíž jsme členem. Také ukazujeme určitou možnost, jak omezit negativní působení dráždivých zón na lidský organismus. Snažíme se tyto škodlivé účinky eliminovat a tím tedy harmonizovat náš organismus,“ informuje paní Šimová, která také spolupracuje s řadou léčitelů, terapeutů a lékařů, s jejichž pomocí se vždy snaží zájemcům předat co nejpřesnější informace a co nejlépe poradit s jejich problémy.

Více informací o měření těchto zón a jejich vlivu se můžete dočíst ZDE, nebo nás kontaktujte na info@adam.pr.cz, případně na telefonním čísle: 720 494 155.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Pivovar Maxmilian
INZERCE
Radio Haná